Direct contact 0619856085

Betrokken en persoonlijk

Na het overlijden zijn er diverse zaken waar aangedacht moet worden. Er komt in deze periode veel op u af. Uitvaartverzorging Knuivers staat u met raad en daad bij. We bespreken samen met u alle mogelijkheden waarbij altijd de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan.

Eenvoud, respect en zorg

Rouwvervoer

Knuivers uitvaart is in het bezit van een aantal klassieke rouwauto's. Ook volgauto’s behoren tot de mogelijkdheden. Heeft u vragen of specifieke wensen, laat het ons weten. We nemen de mogelijkheden met u door.

Rouwvervoer Rouwvervoer Rouwvervoer Rouwvervoer
Eenvoud, respect en zorg

Dragers

Knuivers uitvaart maakt wanneer daar behoefte voor is gebruik van de uitstekende diensten van Ferentes uitvaartmedewerkers. Ferentes is gespecialiseerd in het leveren van uitvaartmedewerkers waaronder bijvoorbeeld de dragers.

Bekijk voor een impressie onderstaande video van Ferentes uitvaartmedewerkers:

Drukwerk

Knuivers uitvaart regelt ook al het drukwerk wat bij het overlijden en de uitvaart komt kijken.Denk aan rouwkaarten, dienstboekjes en eventuele bedankkaarten. Samen nemen we alle mogelijkheden door en houden wij contact met de drukkerij zodat het drukwerk snel en volledig in orde geleverd wordt.