Direct contact 0619856085

Een passend afscheid

Even stilstaan bij de dood: de tijd nemen om zaken goed te regelen. Eigenlijk doen we het gewoon liever niet, terwijl we wel willen dat alles straks wordt geregeld naar onze wensen. Een persoonlijk afscheid. Voor uw nabestaanden is het straks al moeilijk genoeg om afscheid te moeten nemen. Juist in die emotionele periode is het een verademing als u duidelijke afspraken gemaakt heeft, zodat straks alles gaat zoals u het wilt.

Eenvoud, respect en zorg

WIJ STAAN U TERZIJDE

Heeft uw dierbare niets op papier gezet, maar moet u als nabestaande alles regelen? Dan staan wij u terzijde met raad en daad. Knuivers uitvaart staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat om u te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart. Wij begeleiden en regelen alles vanaf het moment van overlijden. Dit doen wij al meer dan 30 jaar. Onze respectvolle aanpak staat garant voor zorg en aandacht. Tevens werken wij nauw samen met Ferentes. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitvaartmedewerkers.

Neem direct contact op 0619856085
Eenvoud, respect en zorg

Over Knuivers uitvaart

Knuivers uitvaartverzorging. Al meer dan 36 jaar actief in het verzorgen van uitvaarten. Wij willen op een respectvolle manier nabestaanden helpen om de uitvaart naar wens van de overledene of nabestaanden met zorg te regelen. Na al deze jaren ervaring weten wij hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen. Wij ondersteunen en ontzorgen met een zeer betrokken en persoonlijke aanpak.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te ondersteunen.

Wie zijn wij?